Revista Make-up Magazine

Imprimare
Scris de Petru Sosa  |  Categorie: Make-Up Magazine
Modificat recent la Joi, 20 Septembrie 2012 20:11  |  Afişări: 5708

Make-up Magazine

Informare continuă

Să crezi că știi totul într-o meserie e începutul sfârșitului. Ca oricare alt domeniu creativ, machiajul presupune educație continuă pe tot parcursul vieții. Cursuri, traininguri, seminarii, workshopuri; toate acestea ajută să evoluăm, ne îmbogățesc percepția și ne fac mai buni.

O publicație de specialitate poate fi o sursa valoroasă de informare, o sursă constantă, accesibilă oricui oricând. Make-up Magazine își propune să devină o publicație de referință pentru make-up artiști și toți pasionații de arta machiajului din România.

Intenția noastră este să abordăm la modul cel mai profesionist o industrie de profesioniști. Vorbim de inovație, perfecționare și informare. Publicată sub licența revistei Makiaj (Ucraina), Make-up Magazine vă dezvăluie secretele celor mai apreciați make-up artiști ruși și ucraineni, vă expune inspirația inepuizabilă din abordarea occidentală a machiajului și vă prezintă ‘scena’ industriei autohtone. 

Misiunea proiectului este să valorifice și să contribuie la dezvoltarea acestui domeniu încă la început de drum în România. Ne propunem deci să colaborăm atât cu specialiști de referință din țară, cât și cu make-up artiști talentați aflați la început de drum. Printre altele, în paginile acestei prime ediții ne bucurăm să vă prezentăm o incursiune în cariera de succes a lui Alex Abagiu, cel care a adus o contribuție considerabilă în dezvoltarea industriei de make-up din România.

Sperăm să devenim o sursă de informare continuă pentru cei care duc mai departe arta frumuseții. Știm că sunteți printre ei.


 
Natalia Kiselev,
Redactor-Șef

Copyright (C) 2014 SC Nails Aesthetics SRL. Toate drepturile rezervate
Folosind acest website sunteti de acord cu "Termeni si conditii".